Els Mossos d’Esquadra han detingut quatre lladres, un d'ells menor d'edat, per robar en quatre restaurants de l'Estartit en només sis dies.

Entre els quatre arrestats hi ha dos homes de 18 i 22 anys i un menor d’edat a qui acusen de ser presumptes autors de cinc delictes de robatori amb força interior d’establiment. Però en la mateixa actuació policial, també van detenir un quart home de 23 anys com a presumpte autor d’un delicte de receptació.

Els cinc robatoris amb força en diferents restaurants de l’Estartit van ser comesos amb un mateix modus operandi i van tenir lloc entre els dies 15 i 20 d’abril. En tots els casos, segons informa el cos policial, els lladres van forçar les portes o finestres dels restaurants, van robar diners en efectiu de les caixes i en un dels casos, diverses tauletes electròniques.

Els agents de la Comissaria de la Bisbal d’Empordà van iniciar una investigació que, gràcies als indicis i la col·laboració ciutadana, va permetre identificar als presumptes autors dels robatoris.

Enxampats en un control a la Bisbal

El dia 26 d’abril pels volts de les deu de la nit, els mossos de la Unitat d’Investigació juntament amb efectius de Seguretat Ciutadana estaven en un control per la prevenció de robatoris amb força a establiments i habitatges a la Bisbal d’Empordà quan van detectar un vehicle que podria estar relacionat amb aquests robatoris.

Els agents de seguida van poder aturar-lo i identificar els quatre ocupants. En l’escorcoll els van localitzar dues tauletes electròniques, un tester, un rellotge intel·ligent i una bossa de mà.

Fetes les comprovacions per esbrinar la seva procedència, els agents van detectar que les dues tauletes eren les robades en un dels restaurants.

Segons la policia, tres dels ocupants eren els presumptes autors dels robatoris i l’altre es dedicava a vendre els objectes.

Per aquest motiu els agents van detenir els quatre sospitosos que passaran el dia demà a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d’Empordà.