Dos càmpings gironins -l’Aquarius de Sant Pere Pescador i l’Internacional de Calonge -han estat premiats amb els prestigiosos ACSI Awards 2022 per la guia de càmpings Auto Camper Service Internacional, que és un referent en el sector. Aquesta és la primera vegada que es concedeixen aquests premis que contribueixen, juntament amb els que atorguen altres organitzacions internacionals, a situar els càmpings gironins entre els millors d’Europa, segons assenyala l’Associació Càmpings de Girona.

Els establiments guanyadors s’han escollit a partir de 50.000 vots rebuts d’usuaris de tota Europa i els premis s’han dividit en vuit categories. L’Aquarius ha estat premiat en la categoria de «Millor càmping per al seu gos», perquè és un establiment que compta amb una zona destinada a les mascotes i serveis i instal·lacions suficients, com ara dutxes o espais per passejar i jugar amb els animals, per tal que les famílies puguin passar-hi les seves vacances acompanyades de les seves mascotes i amb la tranquil·litat que tindran el que necessiten.

Millor restaurant

Per la seva banda, el càmping Internacional de Calonge ha rebut el premi en la categoria «Millor restaurant de càmping», perquè disposa d’un restaurant amb productes de gran qualitat i diversitat que es diferencia en el sector. Aquests premis se sumen als que han rebut enguany altres càmpings gironins, com el Bungalow Resort & Spa La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador, que a principis d’any va rebre un guardó com a càmping sostenible.