La Policia Nacional en col·laboració amb les locals de Calonge i Sant Feliu han detingut uns traficants amb més d'un quilo de marihuana ocult a la roda recanvi del cotxe que transportaven cap a França.

A més, han intervingut a Calonge més 2.500 euros i dos vehicles. Els dos arrestats, un home de nacionalitat espanyola de 34 anys i una dona de nacionalitat francesa de 25 anys estan acusats de ser els presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues.

La intervenció es va produir durant el passat cap de setmana en el marc d'una investigació de la Policia Nacional que sospitava de l'existència d'una plantació de marihuana en una finca ubicada a Calonge.

El dissabte durant les indagacions, els agents van observar com els investigats acudien amb diversos vehicles a la finca i que al voltant s'observava molt de moviment. Arran d'això van sospitar que podrien estar preparant la droga per donar-li sortida immediatament.

Davant aquest inusual moviment de cotxes, la Policia Local va decidir muntar un dispositiu estàtic de control en una de les rotondes de la sortida de la localitat amb la col·laboració de la Policia Local de Calonge.

Saltar-se el control

Van veure arribar dos vehicles, una moto i un cotxe. Van aconseguir interceptar l'arribada d'un dels vehicles amb matrícula francesa, el qual circulava a gran velocitat i que va intentar evitar el control fent una maniobra evasiva però la Policia Nacional el va poder aturar.

Els agents van fer aturar el vehicle i durant la inspecció es van trobar amb la sorpresa: tres bosses amb cànnabis, envasades al buit, a l'interior de la roda de recanvi. En total hi havia 1.075 grams.

A banda, durant el dispositiu també van intervenir més 2.500 euros en efectiu i dos vehicles: una moto i un cotxe. El primer és el que havien utilitzat per anar davant del vehicle per evitar ser interceptats i també va acabar comissat.

Els dos detinguts van ser posats a disposició judicial per un presumpte delicte de tràfic de drogues al jutjat de Guàrdia de Sant Feliu Guíxols.

La intervenció ha estat duta a terme per agents de la Policia Nacional del Grup de Policia Judicial de la Comissaria Local de Sant Feliu de Guíxols i hi han col·laborat les Policies Locals de Calonge-Sant Antoni i Sant Feliu de Guíxols.