Un botiguer de Palafrugell va sorprendre dos joves robant i aquests, el van acabar agredint. Un testimoni va gravar els fets amb un telèfon mòbil i gràcies a això, la Policia Local de Palafrugell va aconseguir detenir els dos presumptes autors dels fets: un noi de 20 anys i un menor, de 17 anys.

Els fets es remunten a diumenge passat 22 de maig, la policia va rebre l’avís per un robatori a una botiga d'alimentació de la ciutat i es van desplaçar a lloc.

Els propietaris van enxampar els dos joves furtant productes i quan els van perseguir per reclamar que els tornessin, els dos nois van respondre amb violència, produint lesions al responsable de la botiga. Malgrat l'agressió, no va haver de ser traslladat a l'hospital.

Els agents de la Policia Local van tenir coneixement d'una gravació realitzada amb el telèfon mòbil d’un testimoni i així van poder identificar els autors dels fets, que van ser localitzats més tard i van acabar detinguts com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència.

Robatoris de bicis

D'altra banda, el dissabte, una patrulla de la Policia Local de Palafrugell que es trobava fent la vigilància i dispositiu per furts i robatoris de bicicletes al nucli de Calella de Palafrugell, va observar com dos joves sortien d’una comunitat de veïns amb una bicicleta d’alta gamma.

Els agents van sospitar dels dos joves i van procedir a identificar-los. En aquell moment, tots dos van marxar corrents, però van poder atrapar al jove que portava la bicicleta.

Aquest va colpejar a un dels agents i per aquest motiu va ser detingut, segons informa el cos policial.

Posteriorment, la policia va localitzar la propietària de la bicicleta, que va confirmar que havia estat sostreta del garatge de la comunitat de veïns.

El detingut, de 14 anys, va ser detingut per delicte de resistència a agents de l’autoritat i per delicte de furt.