La Policia Local de Castell-Platja d’Aro ha detingut un lladre reincident per un robatori violent a una dona d'edat avançada.

Testimonis del robatori violent a s'Agaró van retenir el presumpte autor.

L'home va cometre l'estrebada de la bossa de mà a la dona d'edat avançada quan caminava per S'Agaró, la va fer caure a terra i li va causar lesions.

Això va succeir el dia 19 de maig i la Policia Local va rebre la trucada d’un testimoni informant dels fets.

En arribar al lloc, els agents van poder localitzar i estabilitzar la víctima i també van poder veure com dos homes tenien retingut a terra el presumpte autor del robatori.

Els testimonis van informar que el lladre havia comès l’estrebada i, posteriorment, havia entrat en un comerç proper per treure’s la dessuadora que portava i així intentar passar desapercebut.

Botí recuperat 

La patrulla, segons informa el cos de seguretat, va poder trobar amagada la dessuadora i, en l’escorcoll de l’home retingut, trobar-li a sobre els efectes de la víctima. 

L’home, de 25 anys i conegut en el món policial per tenir nombrosos antecedents en robatoris d’aquesta naturalesa, va ser detingut i posat a disposició judicial com a autor del robatori violent. 

La víctima, d’origen italià, va ser traslladada a l’Hospital de Palamós on se li van diagnosticar lesions lleus.