L’operador de telecomunicacions Fibracat posarà en marxa una xarxa Wi-Fi pionera a l’Empordà durant cicle cultural Vespres sota el Campanar de Verges, que compta amb el patrocini de la mateixa empresa i que enguany celebra el seu vintè aniversari.

Aquesta xarxa Wi-Fi, fruit de la col·laboració entre Fibracat i Girona Fibra, serà una de les més potents de les comarques de Girona, amb tecnologia AC i una capacitat per donar servei a més de 3.000 usuaris simultanis amb fins a 1.000 megues de velocitat.

Ubicada a la Placeta de l’1 d’octubre, aquesta xarxa Wi-Fi permetrà fer els concerts en directe en streaming, compartir a temps real i quedarà actiu més enllà de l’estiu, per a altres grans esdeveniments com la Processó de Verges.

«Per a Fibracat és un honor ser el patrocinador dels cicles d’estiu de Verges, i més en una efemèride tan assenyalada com el vintè aniversari», va explicar Meritxell Bautista, cofundadora i CEO de Fibracat. «Tenim un ferm compromís amb la catalanitat, la cultura i la proximitat, i sempre hem apostat pel territori i la seva digitalització, com queda palès amb aquest acord amb l’Ajuntament de Verges, a qui volem donar les gràcies».

Un any més, la plaça de l’1 d’octubre de Verges acollirà el cicle cultural Vespres sota el Campanar, que enguany arriba a la seva 20a edició i ho fa carregada de novetats i propostes per a tots els públics.