Una trentena de persones van assistir a la sessió participativa que es va portar a terme amb motiu de l'elaboració del nou projecte de reurbanització del barri de l'Eixample de Calonge.

La sessió va permetre comunicar a les persones assistents els resultats del treball previ de diagnosi, amb l'objectiu de detectar necessitats i elements de millora en matèria de pavimentació, serveis urbans, mobilitat, recollida selectiva, enllumenat públic, sanejaments i pluvials, aigua potable, xarxa elèctrica, de gas i de telefonia, etc.

Fruit d'aquest treball previ, van sorgir diferents propostes i criteris d'actuació que van ser validats pels veïns i veïnes del barri de l'Eixample, alhora que es van poder recollir opinions i resoldre dubtes relatius a la previsió de places d'aparcaments, l'accessibilitat del barri, la mobilitat, medi ambient o instal·lació de fibra òptica, entre d'altres.

El projecte de reurbanització de l'Eixample engloba els carrers del Pont, carrer Nou, un tram de la carretera de Romanyà, el carrer Dr. Josep Maria Vilaseca, carrer de la Sala, carrer d'Enric Lluís Roura, del Camp d'en Coll, el passatge Verge de Montserrat, el carrer Balmes, carrer de l'Estacada i carrer de la Palanca.