Diari de Girona

Diari de Girona

Una baralla entre dos homes a Palamós acaba amb un d’ells apunyalat

Detenen el presumpte agressor acusat d’una temptativa d’homicidi, que és l’excunyat de la víctima

Una ambulància del SEM, en una imatge d'arxiu.

Una baralla entre dos homes va acabar aquest dissabte la nit amb un d’ells apunyalat. Els fets van succeir al carrer del Ter del barri Pla d’es pla de la població. La víctima va rebre una ganivetada a la zona de l’abdomen i va resultar ferida greu. Per aquest motiu, el van traslladar a l’hospital Josep Trueta en estat greu, però no perilla la seva vida.

Arran dels fets, es va activar la Policia Local amb tres patrulles i posteriorment, dues dels Mossos de la comissaria de la Bisbal d’Empordà i dues ambulàncies del SEM. Un cop a lloc, es va detenir el presumpte autor dels fets, un home de 48 anys, el qual va quedar acusat de ser el presumpte autor d’una temptativa d’homicidi.

El motiu de la baralla seria una discussió familiar en la qual hi haurien participat els dos homes, però a la zona en el moment dels fets també hi havia una dona present. Els dos homes eren excunyats i van arribar a les mans i posteriorment, un d’ells va ganivetar l’altre.

D’altra banda, l’arma blanca utilitzada, una navalla, va ser localitzada posteriorment per la policia en un parc pròxim als fets.

El detingut va passar el dia 17 a disposició del jutge i va quedar en llibertat.

Compartir l'article

stats