Diari de Girona

Diari de Girona

Rescaten un jove del fons d'un penya-segat de Llafranc

El jove ha baixat del far de Sant Sebastià fins arran de mar, després no podia pujar i l'han extret amb helicòpter de les roques

Un agent de la Policia Local de Palafrugell utilitzant el dron aquest matí per trobar el jove PL Palafrugell

Un jove ha hagut de ser rescatat aquest matí a la zona del Far de Sant Sebastià de Llafranc però arran de mar, després que baixés fins al fons d'un penya-segat i no en sabés tornar.

Al voltant d'un quart de set del matí s'ha muntat un dispositiu de recerca en el qual ha participat la Policia Local de Palafrugell, Salvament Marítim i Bombers.

Localitzat pel dron

La Policia Local ha utilitzat el dron que té i ha detectat que el jove estava en una àrea de roques, a pocs metres de l'aigua. Arran d'això, Salvament ha activat la Salvamar Sirius i on també han pujat els Bombers, segons fonts de Salvament.

Un cop allà han comprovat que el jove se'l podia veure des de terra però que per mar era difícil accedir-hi i evacuar-lo i que també presentava algunes ferides. Per aquest motiu, els Bombers han activat l'helicòpter cap a les 10 del matí i amb els especialistes GRAE l'han extret de la zona de roques.

A la zona també s'ha activat l'helicòpter del SEM i dues ambulàncies. Una de les unitats terrestres finalment ha evacuat el jove en estat de poca gravetat a l'hospital Josep Trueta de Girona.

,

Compartir l'article

stats