Diari de Girona

Diari de Girona

Enxampats després de robar productes valorats en 2.000 euros de comerços de Platja d'Aro

La Policia Local en una altra actuació arresta dos lladres especialitzats en sostreure supermercats

La Policia Local de Platja d'Aro. ANIOL RESCLOSA

Els furters aprofiten l’estiu i zones de la costa. A Platja d’Aro, la Policia Local n’han interceptat tres que robaven en comerços de la població. A un d’ells, el van sorprendre després de robar 2.000 euros en productes.

Aquest cas va succeir el 23 de juliol, quan agents del Grup de Delinqüència Urbana d’aquesta policia local, realitzant patrullatge de paisà, van detectar moviments estranys d’un home per la zona comercial del centre de Platja d’Aro. 

Al cap de poca estona, la comissaria va rebre una trucada de la responsable d’una botiga de la zona informant que un home, que corresponia amb la descripció de l’individu que la policia havia vist anteriorment, li havia sostret vàries samarretes valorades en uns 700 euros.

Els agents de paisà que havien vist el sospitós, van localitzar-lo i el van identificar. En aquell moment, l’home no portava a sobre cap objecte sostret, però sí la documentació d’un vehicle.

 La policia va rastrejar els moviments d’aquest vehicle mitjançant les càmeres de videovigilància i reconeixement de matrícules del municipi i va poder localitzar el cotxe estacionat en un pàrquing proper. Dins del vehicle hi van trobar les samarretes acabades de robar i altres productes que havien estat sostrets en altres comerços de la població i per valor total de 2.000 euros.

Els objectes van poder ser retornats als seu propietaris.Mentre que el presumpte lladre, un home, de nacionalitat espanyola i 38 anys, va acabar detingut com a autor d’un delicte de furt. Aquest comptava amb nombrosos antecedents policials per diversos tipus de delictes.

Lladres de supermercats

L’endemà, agents del mateix Grup de Delinqüència Urbana anant de paisà, van localitzar un vehicle amb dos ocupants relacionat amb furts en supermercats per la comarca usant el mètode de sortida amb objectes sostrets per les portes d’emergències. 

La patrulla va fer seguiment discret del vehicle i va observar una dona que baixava i entrava en un supermercat de S’Agaró. Seguidament el conductor va aturar el vehicle just al davant de la sortida d’emergència de l’establiment amb el motor encès. 

Minuts més tard, els agents van veure com la dona que havia entrat al supermercat, sortia per la porta d’emergència amb dues bosses plenes de pernil i d’oli d’oliva amb la intenció de pujar al cotxe. En aquell moment, els agents la van sorprendre i van detenir la parella. Un home de 40 anys, d’origen georgià i una dona de 38 anys, d’origen moldau. Ambdós tenen nombrosos antecedents en delictes contra el patrimoni i actuen pel Baix Empordà.

Compartir l'article

stats