El Sorteig Extraordinari d'Estiu de l'ONCE, celebrat la nit del passat dilluns, ha deixat un segon premi d’un milió d’euros a Platja d’Aro, que pertany administrativament a l’Agència de l’ONCE a Girona. Aquesta presta serveis a 338 afiliats i afiliades i compta amb una plantilla de 135 persones.

El venedor de l'ONCE que ha portat la sort al municipi des del seu quiosc, ubicat a l’Avinguda S’Agaró, número 47, és Albert Busquets. Juntament amb els 2.400 agents venedors i venedores de l’ONCE a Catalunya, és una persona amb discapacitat que fa gairebé cinc anys que treballa per a la loteria «social, segura, responsable i solidària» de l'organització. Busquets explica que aquesta és la primera vegada que reparteix un premi des del seu establiment, i que «no pot esperar» a donar-ne més. Afegeix que l’alegria s’ha estès per Platja d’Aro, i assegura: «El que em fa més il·lusió és haver repartit el premi entre la gent del poble que més ho necessita,fins i tot em feliciten pel carrer». «Estic molt content», afegeix.

D’altra banda, el sorteig també ha deixat un pessic del primer a premi a Blanes, amb 10 cupons premiats amb 400.000 euros. El sorteig també ha posat en joc un premi major de 15 milions d'euros i 10 premis d'un milió. A més, també hi ha hagut 119 premis de 40.000 euros, a les cinc xifres del número del primer premi, i 2.270 de 1.200 euros a les quatre últimes xifres del número del primer premi, o a les cinc del número dels10 segons premis.

19.000 agents venedors 

Els cupons de l’ONCE es comercialitzen gràcies als 19.000 agents venedors que integren la seva xarxa de vendes. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV) el client pot escollir, a cada instant, el número que més li agradi. A més, també es poden adquirir des de la pàgina web oficial de joc de l’organització i establiments autoritzats. A Catalunya són més de 10.000 els seus afiliats i amb el col·lectiu de l’ONCE i la seva Fundació se superen les 15.000 persones.