Operació immobiliària milionària a primera línia de mar a Sant Antoni de Calonge. La família Salvador ha venut l’hotel Rosa dels Vents a una promotora que hi preveu construir 90 habitatges. L’operació s’ha tancat per 14,5 milions d’euros, segons ha informat la consultora aCapital.

Actualment, a la finca hi ha un hotel de tres estrelles i 58 habitacions. La promotora del complex, Delsvents Real State, destinarà el solar de gairebé 3.000 metres quadrats a la construcció de 90 habitatges eficients energèticament. La previsió es que les obres comencin l’any que ve. Els habitatges tindran entre una i quatre habitacions, grans terrasses i baixos amb jardí i vistes al mar. A més, comptaran amb espais col·lectius, com sales de «coworking» i gimnàs, a més d’una zona comunitària amb piscina panoràmica i en planta baixa.

En alguns portals immobiliaris ja es poden trobar els futurs pisos a la venda. El més barat, de 52 metres quadrats i dues habitacions, està a la venda per 311.00 euros. El més car, un àtic de 103 metres quadrats i 3 habitacions, es ven a un preu d’1,35 milions d’euros.

El conseller delegat de aCapital, Lluís Vial Vendrell, afirma que «el segment residencial prime està en auge, especialment en emplaçaments privilegiats com Sant Antoni de Calonge». A més, apunta que els pisos compten «amb les màximes comoditats i aspectes que dia a dia cobren una major rellevància».