La plantilla de la Policia Local de Palamós va celebrar ahir la seva festa patronal de Sant Miquel. Els actes es van iniciar a les 11 hores davant l’edifici del Museu de la Pesca, al moll pesquer, amb una parada en formació dels agents del cos i alguns dels seus vehicles.

Aquesta jornada festiva va comptar amb la presència de l’alcalde de Palamós, Lluís Puig; el regidor de Mobilitat, Seguretat, Via Pública i Protecció Civil, Alfons Bartolomé; així com d’altres representants del consistori palamosí, d’entitats del municipi, i de comandaments de les policies locals del territori, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil, el Cos Nacional de Policia, Bombers de la Generalitat, Salvament Marítim i Protecció Civil.

La celebració festiva va començar amb la salutació de l’alcalde i el regidor de l’àrea a la plantilla de la Policia Local de Palamós en formació davant el Museu de la Pesca. Tot seguit, la comitiva es va desplaçar fins a l’equipament cultural de l’Espai del Peix, al port pesquer, on l’acte va continuar amb una recepció oficial als agents del cos i als assistents a aquesta celebració. L’acte de recepció va ser encapçalat per les autoritats i acte seguit es va fer el lliurament de reconeixements.