L'ONCE va repartir 250.000 euros el passat divendres 30 de setembre a Sant Feliu de Guíxols al sorteig del 'Cuponazo'.

Juan Aguilar López, agent venedor dels jocs responsables de l’Organització, és qui ha portat la sort al municipi des del punt de venda ubicat a la carretera de Girona s/n, a la porta del supermercat Mercadona. Juan va vendre 10 cupons premiats amb 25.000 euros cadascú, en total, 250.000 euros.

Sant Feliu de Guíxols pertany administrativament a l’agència de l’ONCE a Girona, que presta serveis personalitzats a 335 afiliats i afiliades i compta amb 137 agents venedors dels productes de joc de l’Organització.

El Cuponazo de l'ONCE ofereix tots els divendres, per tres euros, un premi a les cinc xifres i sèrie de 6 milions d'euros. A més, es poden guanyar 134 premis de 40.000 euros a les 5 xifres del número premiat. I, amb el nou model de “pels costats pots ser guanyador”, premi de 500 euros a les quatre primeres i a les quatre últimes xifres; 50 euros a les tres primeres i a les tres últimes xifres; 6 euros a les dues primeres xifres i dues últimes; i reintegrament de 3 euros a la primera xifra (primer reintegrament) i a l'última xifra (segon reintegrament).

Els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels 19.000 agents venedors, 2.400 d’ells a Catalunya, que integren la seva xarxa de vendes. Gràcies al Terminal Punt de Venda el client pot escollir a l’instant el número que més li agradi.

Els cupons de l'ONCE són part dels productes de loteria social, segura, responsable i solidària de l'Organització que, des del seu disseny fins a la seva comercialització, implementa controls per neutralitzar consums descontrolats, prohibeix expressament la venda a menors d'edat o el consum a crèdit, entre altres mesures. L'Organització manté una responsabilitat amb la ciutadania promovent una política de joc responsable amb els més exigents sistemes d'avaluació i seguiment definits per l'Associació Mundial de Loteries i l'Associació Europea de Loteries i Totos d'Estat.