El Consell Comarcal del Baix Empordà ha reconegut la tasca social de 26 empreses amb el lliurament d’un diploma que els reconeix com a «empresa socialment responsable del Baix Empordà». S’ha valorat bones pràctiques relacionades amb la contractació de persones vulnerables, el benestar dels treballadors a les empreses en termes de conciliació, flexibilitat d’horaris, etc.; la col·laboració amb entitats social i la contribució a la sostenibilitat, entre altres.

L’acte, en el que també hi va participar la Xarxa Comarcal de Tècnics de Promoció Econòmica del Baix Empordà, es va dur a terme ahir a l’edifici de Ca la Pruna de Pals. El president del Consell, Joan Manel Loureiro, va valorar positivament la col·laboració entre l’administració pública, així com la col·laboració entre les empreses privades. El vicepresident primer del Consell Comarcal i conseller de Promoció Econòmica, Xavier Dilmé, va indicar que «més que mai necessitem empresaris que, amb visió de futur, (...) liderin la transició cap a l’economia 4.0».

Les empreses seleccionades són: Versolar, maquinària de bosc i jardí Jesús, Mas Casas Cruïlles, Fotovol, Girokits, Tocat de Fusta, Green Elèctric energies renovables S.L., l’Aula Espai d’Estudisa, Llet Nostra-Ramaders del Baix Empordà, Turismon, Greenfood export ibèrica S.L.U, Busquets Garcia, Càmping Moby Dick, Can Bech, Fundació Tresc, La Perla Peix, Emporhotel AIE, Intertoro Consulting, Hotel Bell Repós, Llagosnet Girona, Promocions Turístiques Meybru S.A, Casa Santa Elena, 4ECO Costa Brava, Finques Reyné, Helena Jornet Finques, Federòptics Elisabet i dues mencions especials al Club de Tennis La Bisbal i El Centre Especial de Treball Tramuntana.