Un nen de 2 anys ha resultat ferit greu en un atropellament a Palafrugell.

L'accident de trànsit s'ha produït poc després d'un quart d'una del migdia a l'altura del número 30 del carrer de Frederic Martí Carreras de la població, a prop del CAP. En aquesta zona també hi ha l'institut que porta el mateix nom del vial.

La criatura anava acompanyat de la seva mare que el duia en un cotxet. El nen de 2 anys, segons fonts municipals, n'ha sortit corrents -s'hauria descordat- i ha anat cap a la zona del vial on circulen els vehicles.

En aquell moment, ha impactat contra el lateral d'un vehicle que circulava per aquest punt del carrer. La Policia Local i el SEM (amb l'helicòpter medicalitzat i una ambulància) s'han desplaçat al punt del sinistre viari.

Els sanitaris del CAP de Palafrugell han atès inicialment el nen atropellat, que presentava una fractura del fèmur, entre altres lesions a la cama.

Posteriorment, el SEM l'ha evacuat en estat greu amb l'helicòpter a l'hospital Josep Trueta de Girona. El nen hi ha quedat ingressat i es troba en estat greu.

La Policia Local de Palafrugell investiga les causes de l'accident de trànsit. El conductor del cotxe ha donat negatiu a la prova d'alcoholèmia.