Carles Motas repetirà al capdavant de Tots per Sant Feliu a les eleccions municipals

El candidat, que ha estat ratificat per l'assemblea, reivindica la feina festa, però assegura que queden molts projectes per executar

L'alcalde de Sant Feliu i candidat de Tots per Sant Feliu, en una imatge d'arxiu.

L'alcalde de Sant Feliu i candidat de Tots per Sant Feliu, en una imatge d'arxiu. / DdG

Redacció

Carles Motas repetirà al capdavant de Tots per Sant Feliu (TSF) a les properes eleccions municipals, segons ha ratificat la formació en la seva darrera assemblea.

L'alcaldable reivindica la feina festa, però assegura que encara queden molts projectes per executar.

Des de Tots per Sant Feliu s'està treballant en la confecció de la llista electoral i es donarà a conèixer en les properes setmanes.

Tots per Sant Feliu va guanyar folgadament les darreres eleccions municipals i Carles Motas va obtenir un ampli suport  que es va traduir en 10 regidors, a 1 de la majoria absoluta.

"Estem transformant la ciutat en positiu i hem executat projectes que semblaven impossibles i que ningú havia afrontat mai abans" ha destacat l'aldaldable que ha afegit que "ens queda molta feina per fer encara i molts projectes per executar".

La legislatura 2019-2023 ha estat marcada per la pandèmia però tot i això s'ha aconseguit invertir la xifra més alta mai vista a la ciutat, destaca TSF. També apunten que s'ha aconseguit una quantitat rècord en la xifra de subvencions rebudes per altres administracions. 

Entre els projectes executats destaca l'aparcament de gran capacitat que feia més de 35 anys que es reivindicava, també un pla de voreres a la zona de Vilartagues amb una dotació de prop 1 milió d'euros, la nova oficina de turisme a la Rambla, la urbanització del carrer Girona, les noves instal·lacions de serveis socials, renovació total de parcs infantils, el cobriment i urbanització de la riera del Monestir, el nou centre ocupacional del Tramuntana, la urbanització de Juli Garreta i la Plaça del Monestir entrealtres projectes.