Un atracador s'entrega a la policia l'endemà de cometre dos robatoris a Palamós

L'home, que ha ingressat a presó, es va presentar a la comissaria de la Policia Local i va reconèixer els fets

Un detingut en una imatge d'arxiu.

Un detingut en una imatge d'arxiu. / P.M. Girona

Eva Batlle

Eva Batlle

Un atracador de 55 anys es va presentar aquest dijous al vespre a la comissaria de la Policia Local de Palamós i es va entregar als agents.

Va reconèixer ser l'autor de dos robatoris violents i amb intimidació a punta de ganivet que s'havien produït el dia abans al municipi.

Amb aquesta informació, la Policia Local juntament amb els Mossos d'Esquadravan detenir el presumpte atracador pels dos fets. Es tracta d'un veí de la població i de nacionalitat espanyola.

Ambdós robatoris amb violència i intimidació van succeir el dimecres passat a la tarda. Un d'ells va tenir lloc en un supermercat del centre de la població i l'altre, en un estanc del nucli de Sant Joan.

L'individu en ambdós casos, tal com van relatar els afectats a la policia, va actuar amb la cara tapada amb mascareta i una gorra. El presumpte atracador va intimidar els dependents a punta de ganivet i va aconseguir emportar-se uns 80 euros.

Arran dels fets es va activar la policia i es van començar a investigar els dos atracaments. Van prendre declaració als implicats, testimonis, entre altres.

Finalment, ambdós fets van quedar resolts després que el presumpte autor s'entregués i reconegués la seva autoria. Va quedar detingut per la Policia Local i els Mossos.

Aquest individu fins ara no tenia antecedents policials i el jutge de la Bisbal d'Empordà en va ordenar el seu ingrés a presó provisional.

Subscriu-te per seguir llegint