Ensurt en unes obres a Castell d'Aro. Quatre treballadors que construïen un mur en una empresa de Castell d'Aro es van trobar ahir el migdia amb una sorpresa: dos paquets enterrats i embolicats amb cinta americana i roba.

En obrir-los van trobar-se amb una sorpresa: contenien dos subfusells de guerra tipus kalàixnikov (AK-47). També anaven acompanyades de dos carregadors sense munició

Arran de la troballa van alertar cap a tres quarts de dotze del migdia als Mossos d'Esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols que han obert una investigació.

Els agents es van desplaçar a la zona de Can Manel, que és propera al camí que connecta Castell d’Aro amb la zona residencial del Masnou de Platja d'Aro.

El vehicle dels Mossos amb les dues armes de guerra Cedida

Les dues armes llargues són reals i la Unitat d'Investigació està intentant aclarir la seva procedència, segons avança El Caso. Els responsables de balística dels Mossos s'encarregaran de fer l'informe corresponent i d'inspeccionar els fusells. Aquest tipus d'armes l'utilitzen sobretot grups criminals.

La troballa d'armes de guerra no és un fet aïllat a les comarques de Girona. Un cas recent és el del gener, quan els Mossos d'Esquadra van detenir dos homes a l'àrea de servei de l'AP-7 de Garrigàs que també duien dos sufusells AK-47 -del mateix tipus que els de Castell d'Aro- en el cotxe.

En aquest cas els van acusar d'un delicte de tinença il·lícita d'armes i falsedat documental perquè la matrícula del vehicle era falsa. A més, un d'ells estava buscat per la policia francesa.