Enxampen un jove de 18 anys mentre robava desenes de caixes de vi d'un celler de Torrent

Els Mossos d'Esquadra busquen un segon lladre que ha aconseguit fugir

El vidre del celler de Torrent rebentat pels lladres.

El vidre del celler de Torrent rebentat pels lladres. / Mossos d'Esquadra

ACN

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 18 anys per robar 26 caixes de vi d'un celler de Torrent, al Baix Empordà, i busquen un segon lladre, que va aconseguir fugir de la policia. El robatori ha tingut lloc aquest diumenge pels volts de les onze de la nit. El responsable del celler, alertat per la fressa provinent del negoci, ha alertat els Mossos d'Esquadra. En concret, ha sentit el soroll de la porta d'un cotxe, corredisses i cops. Quan els agents han arribat a la bodega, han vist un cotxe aparcat dins la finca i dues persones encaputxades sortint de dins l'edifici. En veure's sorpresos pels agents policials, els lladres han fugit corrent cap a una zona boscosa.

Els agents han atrapat un dels sospitosos quan s'arrossegava sota uns avets i l'han detingut. El segons lladre ha pogut fugir i l'estan buscant.

Els Mossos han pogut recuperar tot el botí, que estava dins el cotxe. Hi havia diners en efectiu, la caixa registradora, 26 caixes de vi i tres lots de tres ampolles cadascun.

Les caixes de vi que es van endur els lladres a Torrent.

Les caixes de vi que es van endur els lladres a Torrent. / Mossos d'Esquadra

Els autors del robatori havien entrat al comerç rebentant una finestra i tenien també cinc caixes més de vi a punt per carregar-les al cotxe.

La investigació continua oberta per identificar i detenir el segon autor dels fets.

El detingut com a suposat autor d'un robatori amb força té antecedents i està previst que passi a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà properament.