El «Cuponazo» de l'ONCE reparteix 40.000 euros a Torroella de Montgrí

El venedor de la plaça Quintana i Combis va vendre el cupó electrònic afortunat

Un venedor de l'ONCE, foto d'arxiu.

Un venedor de l'ONCE, foto d'arxiu. / DdG

DdG

L'ONCE ha repartit 40.000 euros a Torroella de Montgrí amb el sorteig del 'Cuponazo' de divendres passat.

Ángel Montojo és qui ha portat la sort a Torroella de Montgrí des del quiosc de l'ONCE ubicat a la Plaça Quintana i Combis.

Va vendre un cupó electrònic per TPV (Terminal Punt de Venda) premiat amb 40.000 euros. Aquests terminals permeten al client escollir el número que més li agradi.

Torroella de Montgrí pertany a l'agència de l'ONCE a Girona, que presta serveis personalitzats a 345 afiliats i afiliades i compta amb 133 agents venedors dels productes de joc de l'Organització.

El 'Cuponazo' de l'ONCE ofereix cada divendres, per tres euros, un premi a les cinc xifres i una sèrie de 6 milions d'euros. A més, es poden guanyar 134 premis de 40.000 euros a les 5 xifres del número premiat.

A més amb el nou model de "pels dos costats pots ser guanyador", un premi de 500 euros a les quatre primeres i a les quatre darreres xifres; 50 euros en les tres primeres i en les tres darreres xifres; 6 euros en les dues primeres xifres i dues darreres; i reintegrament de 3 euros a la primera xifra (primer reintegrament) i a la darrera xifra (segon reintegrament), segons informa la loteria en un comunicat.