Detinguda a Sant Feliu de Guíxols després de robar mòbils d'una botiga i encarar-se a la policia

La dona es va exaltar amb els comerciants i la van tancar a dins l’establiment fins a l’arribada dels agents

Sirenes de diversos vehicles de policia

Sirenes de diversos vehicles de policia / Pixabay

Eva Batlle

Eva Batlle

Episodi tens el que es va viure aquest dijous en una botiga de telefonia mòbil de Sant Feliu de Guíxols.

La Policia Local de Sant Feliu de Guíxolsva rebre una trucada pels volts de les 11 del matí per dirigir-se a una botiga de telefonia on en teoria s'estava produint un robatori.

Van activar dues patrulles i també dues més dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de la població. En arribar a la Rambla van trobar-se que hi havia una clienta tancada a dins d'una botiga i que estava molt alterada. El matrimoni que regenta l'establiment va obrir-los la persiana de la botiga, asseguren fonts municipals, els agents li van requerir que els obrís la motxilla que duia.

La dona s'hi va negar i es va mostrar violenta, segons fonts municipals. Va insultar i amenaçar els policies i com que no responia a les indicacions policials, els agents la van haver de reduir.

Un cop escorcollada la motxilla van comprovar que hi havia mòbils sostrets per valor de més de 1.300 euros.

Arran de l'alt grau d'alteració, la dona va haver de ser atesa pels sanitaris del SEM. En paral·lel va acabar detinguda com a presumpta autora d'un delicte de robatori amb violència i intimidació i també, un d'atemptat contra els agents de l'autoritat.

Segons van relatar els comerciants a la policia, els fets van arrencar quan la dona es va mostrar en desacord amb una reparació que li havien fet del seu telèfon mòbil. Arran d'això, es va voler emportar telèfons de la seva botiga i va llançar diversos objectes de l'interior. Per aquest motiu, van explicar-los, van tancar-la a dins del comerç i van avisar la policia.

Furt en una perfumeria

El dia abans, la Policia Local també va detenir dos homes com a presumptes autors d'un furt en una perfumeria. Se'n van emportar diversos objectes i van fugir.

Això va succeir en un comerç ubicat al carrer d'Anselm Clavé. La Policia Local en rebre l'avís dels fets el dimecres a la tarda es va dirigir al comerç. Va poder obtenir la descripció dels lladres i va aconseguir localitzar-los. A un dels presumptes implicats, els agents el van poder detenir poc després dels fets. El van veure per l'entorn i després d'una persecució corrents, el van poder interceptar i detenir. L'altre home també va poder ser arrestat la mateixa tarda, però en una altra àrea de la ciutat, el barri de Vilartagues. A banda de les dues detencions, la policia també va recuperar els productes sostrets.

Subscriu-te per seguir llegint