Gairebé 300 persones van participar aquest divendres al S’Agaró Hotel en la Gala Solidària Costa Brava, que organitza l’Associació Contra el Càncer a Girona, amb el patrocini principal de Grup Autopodium i el suport de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró.

Personalitats, autoritats, empresaris, institucions públiques i privades i la societat més sensible a aquest tipus d'accions, van assistir en aquesta vetllada que tenia com a objectiu recaptar fons que permetin avançar en la recerca contra el càncer i ajudar a millorar la vida dels malalts i les seves famílies.

Sota el lema Tothom contra el Càncer, el periodista Josep Puigbó i l’actriu i presentadora Cristina Brondo, van ser els conductors d’aquest acte festiu de benvinguda de l’estiu que va combinar la gastronomia, la música, l’espectacle i la lluita contra el càncer.

La presidenta de l’associació a Girona, Isabel Alejandro va remarcar en el seu discurs inicial la importància de la implicació de la societat en la lluita contra el càncer: “La col·laboració de tots i totes és vital per complir el nostre principal objectiu per a aquest 2023, que és arribar al 70% de supervivència del càncer. Per aconseguir-ho és imprescindible apostar per la recerca”.

Entre els assistents de la Gala Solidària Costa Brava, que va comptar amb l’actuació musical d’Ary Martin, Pepe Llorens i el Dj Sound Waves, hi havia Albert Bramon, subdelegat del Govern, Helga Nuell, directora dels serveis territorials de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, i Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona.

La Gala Solidària va tornar a batre els seus propis records de recaptació arribant als 71.265 euros