Ramiro Genover rep la Medalla Centenària de la Generalitat en la celebració del seu 100 aniversari

L'alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, junt amb altres autoritats, li van fer entrega del reconeixement a casa seva

Ramiro Genover rebent la Medalla Centenària a casa seva.

Ramiro Genover rebent la Medalla Centenària a casa seva. / Ajuntament de Palafrugell

Redacció

Redacció

El palafrugellenc Ramiro Genover ha rebut la Medalla Centenària que atorga la Generalitat de Catalunya, amb motiu de la celebració dels seus 100 anys. L’alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, acompanyat de la regidora d’Acció Social i Ciutadania, Margarita Mauri, li han fet entrega del reconeixement a casa seva, acompanyats d’una representant dels serveis territorials a Girona, del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya

Ramiro Genover va néixer a Palafrugell el 2 de juliol de 1924. La seva vida professional la va dedicar al món del suro, indústria de gran tradició a Palafrugell, seguint el negoci familiar a l'antiga fàbrica Guillermo Genover Mató, que duia el nom del seu pare i que al 1979 va passar a denominar-se Industrias Geyru.

En Ramiro es va casar al 1949 amb la M. Lluïsa Ribas Parals, qui va morir al 2017, i amb qui va tenir dos fills, en Guillem i l'Anna. Actualment, continua vivint a la casa familiar de Palafrugell, al centre del municipi.

La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Drets Socials. Es tracta d'una medalla commemorativa, personalitzada, gravada amb el nom i l'any de celebració del seu centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.