Palamós porta a terme millores a la nau polivalent "50 metres"

Els treballs s'han centrat al paviment que tenia quinze anys d'antiguitat per millorar la seguretat i la versatilitat de l'espai

Els treballs acabats al paviment de la nau.

Els treballs acabats al paviment de la nau. / Ajuntament de Palamós

Redacció

Redacció

Palamós ha portat a terme millores a la nau polivalent dels "50 metres" per millorar el confort, rendiment i la versatilitat d'usos.

S'han portat a terme treballs al paviment de la nau on es porten a terme activitats diverses, des d'esdeveniments esportius a culturals o socials.

Es tracta d’una superfície global d’uns 1.900m2 (espai diàfan central).

Les feines fetes han estat a càrrec d’una empresa especialitzada, i han tingut un cost total de prop de 33.000 euros.

Les tasques s’han centrat a rejuntar i polir tota la superfície, aplicant posteriorment una capa de liti. L'Ajuntament ha posat de manifest que aquesta intervenció es feia del tot necessària a causa del deteriorament progressiu del paviment existent, amb quinze anys d’antiguitat i una intensa utilització en les diverses activitats esportives i culturals que acull durant l’any.

El nou paviment potencia la seguretat proporcionant una superfície més adherent i uniforme, minimitzant el risc de lesions per caigudes o relliscades durant la pràctica esportiva i altres activitats.

La millora realitzada també permet un augment del confort i el rendiment, aconseguint una pràctica esportiva més confortable la qual cosa beneficia especialment esports com el patinatge.

Amb la renovació del terra de la Nau es potencia la seva versatilitat d'usos, alhora que s’augmenta la durabilitat d’aquest paviment amb una major resistència al desgast, allargant-ne la vida útil i reduint la necessitat d’un manteniment freqüent.

Espai polivalent

Aquest gran espai cèntric del municipi, permet desenvolupar multitud d’usos de manera simultània: cultural, associatiu i esportiu, garantint la realització d’aquestes activitats de manera tancada i coberta, i que en el cas de les activitats esportives permet esponjar les actuals instal·lacions del Pavelló Municipal d’Esports.

Per un altre costat, aquest gran edifici també dona la possibilitat de programar, i a cobert, altres manifestacions populars del municipi, assegurant la seva realització, hivern i estiu, amb exemples com els actes del Carnaval.