Blog 
Amb el teclat a la mà
RSS - Blog de Pau Brunet

L'autor

Blog Amb el teclat a la mà - Pau Brunet

Pau Brunet

Manresa (1980). Director web de Regió7.cat, DiarideGirona.cat i Eldiari.cat. Periodista i Geògraf. Si et vols posar en contacte amb mi ho pots fer a través del correu paubrunet@regio7.cat. També em pots trobar a Linkedin i Twitter.

Sobre aquest blog de Girona

Cada vegada són més els qui aposten per les noves tecnologies a l'hora de fer negoci. Si ets un d'ells i t'interessa el tema, et proposo alguns consells i idees perquè espremis al màxim el món digital.


Arxiu

 • 30
  Agost
  2013

  Comenta

  Comparteix

  Twiteja

   

  Manresa no és una ciutat de tapes

   

  Manresa no és una ciutat de tapes, de moment. L'art de la tapa, costum molt arrelada en bona part de la geografia ibèrica, no ha acabat mai de fer arrels a Manresa. Un art, tant per qui les prepara, com per qui surt a degustar-les. Un art, el de sortir a fer unes copes mentre se sopa tot fent petits mossecs, que en altres llocs s'ha sabut convertir en un negoci i en un agent dinamitzador per casc antic.

  L'invent del Tap'antic, impulsat pels restauradors del barri vell, n'és un intent. Però li falta camí per córrer i ganes de creure-s'ho. La idea de sortir de tapes, encara que només fos un dia a l'any, és capaç d'engrescar a molts manresans i manresanes, com es va poder veure aquest dijous a la nit. Però igual d'esperançador, també era decebedor sentir soroll de buit a l'estómac quan tot just eren les 11 de la nit. Tapes exhaurides en molts bars i racions raquítiques en altres. Pocs van ser els establiments que realment es van agafar la ruta seriosament. Desbordats? Si fos aquest el problema, seria un bon símptoma de negoci. Però si el problema es repeteix per segon any, és que falta organització.

  L'experiència deixa bocins d'esperança. El Tap'antic posa de relleu que l'oferta gastronòmica al barri vell creix. De forma desestructurada, però hi és. Són els propis restauradors els que s'han de creure el projecte i buscar les fórmules perquè els carrers del casc antic no estiguin plens durant una nit a l'any. Ahir, era un goig.

   

  Compartir a Twitter
  Compartir a Facebook