Blog 
L'actualitat que ens envolta
RSS - Blog de John Gussman

L'autor

Blog L'actualitat que ens envolta - John Gussman

John Gussman

John Gussman

Sobre aquest blog de Catalunya

Notícies d'actualitat


Arxiu

 • 31
  Març
  2016

  Comenta

  Comparteix

  Twiteja

  Economia empresas

  Com crear marca per un negoci que neix des de zero

  Cada dia són més les persones que es llencen a l’emprenedoria a través d’Internet. L’actualitat econòmica i l’empenta tecnològica han fet de la xarxa un espai idoni per trobar alternatives de negocis originals, innovadors i poc comuns. L’impuls de les xarxes socials, de les aplicacions mòbils i de la resta de plataformes d’última generació suposen una gran oportunitat de negoci per a les persones que estan interessades en l’emprenedoria del seu propi negoci.

  Una de les qüestions que més preocupen a les persones que comencen a desenvolupar un negoci en línia a través de la xarxa tracta sobre el posicionament de la seva iniciativa als motors de recerca com Google, pel que el posicionament SEO s’ha convertit en una de les matèries per excel·lència que aquelles persones amb interessos a Internet han d’estudiar.

  L’especialista en SEO i marketing online Romuald Fons està revolucionant el sector del e-commerce amb una innovadora manera de destacar i donar-se a conèixer a Internet. El fundador de l’empresa BigSeo, que s’ha donat a conèixer mitjançant la publicació de vídeos que ell mateix feia donant consells sobre posicionament i SEO, ens revela alguns dels seus secrets per fer triomfar el nostre negoci a través d’Internet. Assegura que una idea original té totes les possibilitats per tenir èxit a Internet i que, a diferència del que poguéssim creure, l’obsessió amb el posicionament SEO pot ser contraproduent: val més tenir un projecte de qualitat que perdre’s amb paraules clau, enllaços interns i altres formalitats del marketing online.

  La seva espontaneïtat i naturalitat l’han convertit en un punt de referència en el sector del e-commerce i el posicionament SEO, pel que els seus seguidors ja poden comptar-se per centenes. Passem a compartir alguns dels seus consells per donar-li un cop de mà a aquells emprenedors que tot just comencen a fer marca personal a través d’Internet.

  El marketing online i el posicionament SEO ens faciliten tot un aplec de recursos per triomfar a Internet però, fent ús dels recursos que la xarxa ens proporciona, amb una idea original i l’empenta que tot projecte personal necessita per sortir endavant, aconseguirem crear la nostra pròpia marca sense haver de sortir de casa.

   

  Denunciar
  Compartir a Twitter
  Compartir a Facebook