Blog 
L'actualitat que ens envolta
RSS - Blog de John Gussman

L'autor

Blog L'actualitat que ens envolta - John Gussman

John Gussman

John Gussman

Sobre aquest blog de Catalunya

Notícies d'actualitat


Arxiu

 • 07
  Gener
  2020

  Comenta

  Comparteix

  Twiteja

   
  Economia Girona

  El dropshipping és la teva opció si vols vendre online

  El mercat laboral ha experimentat una transformació més que considerable al llarg dels últims anys, sobretot a causa de l'arribada d'Internet i les noves tecnologies digitals. Les persones solem connectar-nos a Internet tots els dies, i això ha marcat també la nostra manera de treballar.


  D'altra banda, en alguns països europeus es mantenen, fins i tot després de la crisi, unes xifres d'atur gens encoratjadores. Així les coses, són moltes les persones que prenen la decisió d'endinsar-se en el món de l'emprenedoria, particularment en l'àmbit online, per a així poder guanyar diners des de casa.

   

  El dropshipping és la teva opció si vols vendre online

   

  En què consisteix el dropshipping


  El comerç electrònic és un món del qual en Internet hi ha una quantitat extraordinària d'informació. Pots trobar des de com muntar una botiga online, fins quins són les millors frases motivadores que has de repetir-te en els moments més difícils, per a seguir endavant amb més força que mai.
  D'altra banda, en el comerç electrònic no cal afrontar les despeses que suposa tenir una botiga en un local físic. I de manera particular, existeix una opció especialment avantatjosa, que és el que es coneix amb el nom de dropshipping.


  Es tracta de vendre productes que no es compren prèviament, és a dir, que no es té un estoc ni magatzem. En lloc d'això, el que es fa és arribar a un acord amb una sèrie de proveïdors per a posar alguns dels seus articles a la venda.


  Una vegada que la botiga rep una comanda, s'ho passa directament a aquest majorista, qui prepararà el paquet i li ho enviarà al client, sempre en nom de la botiga online. Si vols iniciar-te en aquest tipus de negoci, tens més informació en el següent enllaç: dropshipping com començar.


  Els avantatges del dropshipping


  Les facilitats que suposa el dropshipping fan que sigui un tipus de negoci que està arrasant entre persones que volen endinsar-se en el món del comerç electrònic. El fet de poder vendre productes des de casa i no haver d'adquirir-los abans ho converteix sens dubte en una de les millors opcions de venda online.


  De fet el dropshipping es caracteritza sobretot pels avantatges que suposa per als usuaris que es decanten per ell. No sols allibera d'haver de llogar un local físic per a desenvolupar el negoci, sinó que amb això estalvia també el cost dels subministraments que es requereix en aquest cas. Al que cal sumar no haver de comprar prèviament una sèrie de productes que, en cas que no arribin a vendre's, suposaran una pèrdua econòmica.


  De manera que el principal avantatge del dropshipping és el seu baix cost econòmic. A més, tenint en compte que és el proveïdor qui es fa càrrec de tota la part de preparació i enviament de la comanda, l'emprenedor pot preocupar-se sobretot de les labors de promoció del seu negoci, per a donar-lo a conèixer.


  Finalment, cal destacar que en la majoria dels casos, els productes que es troben a la venda a les botigues que segueixen el model del dropshipping pertanyen a les principals plataformes de ecommerce, com AliExpress i Amazon. Aquestes disposen de programes d'afiliació que donen la possibilitat d'establir una relació comercial amb aquests negocis de dropshipping.

   

   

  Denunciar
  Compartir a Twitter
  Compartir a Facebook