Blog 
Salut i benestar
RSS - Blog de Francisco Vera

L'autor

Blog Salut i benestar - Francisco Vera

Francisco Vera

No sabria què dir de mi

Sobre aquest blog de Salut

Bloc relacionat amb temes de salut i benestar de tota la família


Arxiu

 • 30
  Diciembre
  2012

  Comenta

  Comparteix

  Twiteja

   
  lineaysalud Llots i fangs del Mar Mort Llots fangs Mar Mort

  Fangs del Mar Mort - Fangs miraculosos

  Llots i fangs del Mar Mort
   
  Fangs del Mar Mort - Fangs miraculosos
   
   
  Els llots i fangs del Mar Mort van ser font de bellesa per al rei Herodes, la reina de Saba i Cleòpatra. Tant així que Cleopatra va demanar al seu Marc Antoni (34 AEC) que conquistés les terres baixes de Jordània per tenir per a ella tota aquesta font de salut i bellesa. Amb els anys, els romans van posar-hi unes termes magnífiques amb propietats terapèutiques, relaxants i embellidores.
  En els temps moderns, les aigües del Mar Mort segueixen sent una opció de salut, relax i bellesa per a molts turistes que arriben allà, i passen uns dies rejovenidors i sanadors a més de 400 m sota el nivell del mar en unes condicions iòniques perfectes. La baixa pressió de l'atmosfera, fa que el nivell d'oxigen en l'aire augmenti i la constant boirina que es forma a causa de la ràpida evaporació de les seves aigües, filtra els raigs ultra violeta malignes. Tot això, al costat dels molts compostos minerals de les seves aigües (té més de 21 minerals diferents, a més d'oligoelements, és a dir 10 vegades més rica en aquests compostos que les aigües marines que més propietats tenen al planeta), fan que el peregrinar des de tot el món als voltants del llac salat de la mar Morta sigui continu.
  Aplicar fangs del Mar Mort a Jordània és car i no està a l'abast de tots, així que hi ha una alternativa barata i ... per què no gaudir també de les seves propietats a casa? així que ja no cal viatjar al Mar Mort per gaudir dels beneficis de les seves aigües i els seus fangs i llots. Des Jordània ens arriba envasat en ampolletes d'aigua, en pots amb fang del Mar Mort fresc, en forma de fang negre del Mar Mort. També en forma de sals minerals del Mar Mort per al bany (on convertim la nostra banyera en un SPA) i de cosmètica de gran qualitat. Formats diferents, per les diferents necessitats, però plens de salut per al nostre cos, o la nostra pell.
   
  Usos dels fangs del Mar Mort
  Encara que les aigües del Mar Mort reben aquest nom, és una veritable font de vida i bellesa. El Mar Mort és un veritable balneari natural. I els seus fangs i llots s'utilitzen amb èxit en malalties de la pell, malalties reumàtiques i fins i tot malalties respiratòries i circulatòries.
   
  Sals minerals del Mar Mort 
  En bellesa. Els beneficis dels fangs del Mar Mort són múltiples. Entre ells, exfolia les cèl · lules de la pell morta que es troba damunt de la pell. Neteja els porus. La sal recull els olis i la brutícia dels porus. És regeneradora i purificant. És exfoliant i anticel.lulítica.
  En teràpies. Estimula la circulació sanguínia (l'abrasió suau estimula el flux sanguini a la zona). Elimina les toxines (són absorbides pel fang i alliberades a través de la pell i es treuen quan es retira al costat del fang). Des de l'antiguitat, els fangs del Mar Mort han estat utilitzats en tractaments complementaris per dolors musculars, reumatisme, artritis, artrosi, tendinitis, malalties per osteoporosi, miàlgies, neuràlgies, contraccions musculars, fibromiàlgies, etc. És Ideal per tractar psoriasi, èczemes, rosàcies, taques solars, i altres malalties dermatològiques.
  El millor de tot és que el seu preu és bastant assequible si ho comparem amb el que costaria un viatge de 15 dies a Jordània, o amb el que valen les màscares d'alta gamma a les farmàcies o els tractaments en clíniques per al dolor. Podem adquirir els fangs i fangs negres del mar Mort en botigues en línia (tiendas online).
   

   

   

  Compartir a Twitter
  Compartir a Facebook