Descansar és un plaer. Alguns experts apunten que usar mitjons, prendre un bany o beure un got de llet són alguns dels trucs per dormir plàcidament. No obstant això, no són els únics. Molta gent és capaç d'aprofitar els trajectes en autobusos, trens i avions per descansar. L'últim a sumar-se a aquesta particular forma de viatjar és el diputat de Podem, Alberto Rodríguez.

El polític de les rastes, que va sintetitzar la imatge de la nova política en l'hemicicle del Congrés, ha tornat a ser protagonista, aquesta vegada a cop de Whatsapp. Una foto del diputat de la formació per Santa Cruz de Tenerife dormint està provocant que els mòbils de dirigents i simpatitzants populars treguin fum.

En la instantània que s'està estenent a gran velocitat pels dispositius mòbils es pot apreciar Rodríguez dormint com un tronc amb la boca oberta i braços creuats en ple vol.

No obstant això, arran de la foto s'han disparat les especulacions a les xarxes socials. Els internautes, acusen el polític de "gaudir dels privilegis de la Casta a la que tant criticava", i de "viatjar en preferent amb seients més amples que els pobres proletaris".