Un fan de la mítica sèrie 'Bola de Drac' ha transformat el seu hoverboard en un funcional núvol kinton en homenatge al particular mitjà de locomoció que usava en Son Goku en els primers episodis de la ficció.

El seguidor de la saga, conegut com Yes Ranger, va decidir treure de passeig la seva creació pels carrers de Taipei. Vestit amb l'uniforme reglamentari d'en Goku, Ranger s'ha convertit al centre d'atenció dels carrers de la capital de Taiwan.

Però això no és tot, no conforme amb acaparar totes les mirades, Yes Ranger ha publicat un tutorial en el qual ensenya com construir el teu propi núvol kinton.

Amb aquestes imatges, tots aquells que van créixer mirant 'Bola de Drac' podran reviure la seva infància i, si s'ho proposen, reproduir el particular núvol amb el qual Goku anava volant.

Goku, Vegeta i companyia han tornat a la petita pantalla després de gairebé dues dècades sense estrenar capítols nous amb 'Dragon Ball Super', una nova sèrie que ha decebut fins i tot Akira Toriyama, el creador de Bola de Drac, per la més que dubtosa qualitat d'alguns dels seus capítols.