La setmana passada McDonald 's France va llançar una campanya publicitària burlant-se de Burger King, el seu gran competidor. Ara Burger King ha decidit jugar les seves cartes tornant-li la jugada.

La guerra comercial entre les dues cadenes d'hamburgueseries no és cap novetat. Ja el 2011 McDonalds va llançar una campanya mofant-se del seu rival més directe a Alemanya.

Ara, l'anunci publicat per McDonald 's mostrava un rètol gegant, al costat d'una carretera secundària, en què podia llegir-se l'itinerari de més de 250 quilòmetres fins al Burger King més proper. Just al costat, un altre rètol més petit indicava que hi havia un local on demanar un Mc Menú molt més a prop, a només 5 km.

Burger King va reaccionat ràpidament amb un final alternatiu demostrant que als seus clients els encanta poder demanar cafè a Mc Donalds per poder seguir conduint el que calgui per cruspir-se un Whopper.

La resposta de Burger King ha superat en poc més de 24 hores les 650.000 visualitzacions a Youtube i ronda els 100.000 "m'agrada" a Facebook, a més de sumar 8.000 retuits a Twitter.