Diego Tristán, exjugador del Deportivo, Mallorca o Cadiz, ha tornat al panorama mediàtic després de la publicació d'una foto seva durant un partit de veterans. El davanter andalús, que es va retirar l'estiu del 2010, juga ara amb els veterans de l'Atletico Algabeño, el club de la seva ciutat natal i en el qual dirigeix tant el primer equip com les categories inferiors de l'entitat.

La inactivitat ha passat factura a Tristán, que va aconseguir el 2002 ser el Pichichi de Primera Divisió quan defensava la samarreta del Deportivo. El davanter andalús, que va estar a punt de fitxar pel Real Madrid abans de fer parada a la Corunya, també va disputar aquell any el Mundial de Corea i el Japó.

Després de la cita mundialista va començar un rendiment més irregular. Tristán mostrava guspires d'una qualitat que el va portar a convertir-se en un ídol pels seguidors del Deportivo. Després del seu pas per la Corunya, va tornar al Mallorca, club on va despuntar de la mà de Fernando Vázquez. Livorno, West Ham i Cadis van ser les següents destinacions per a l'ariet.

Més d'un lustre després de la seva retirada el focus mediàtic es posa de nou sobre Diego Tristán. Les xarxes socials es van fer ressò del nou aspecte de l'exfutbolista pocs mesos després de treure a la llum un altre expichichi de la Lliga, el davanter de l'Alabès Javi Moreno.