A principis del passat mes de març el ciclista professional Oleksiy Mishchenko es trobava entrenant a Sud-àfrica juntament amb els seus companys de l'equip suís Steiner Argon18. En aquell moment es preparaven pel Tour de Ciutat del Cap, que Mishchenko descriu com "probablement l'esdeveniment ciclista més gran del món".

El ciclista ucraïnès portava en la seva bicicleta una càmera esportiva tipus GoPro, quan va ser testimoni d'una increïble mostra de potència natural. A l'escamot es va sumar ni més ni menys que un enorme estruç. "L'estruç no tenia cap problema a arribar als 50 quilòmetres per hora, ja que aparentment arriben fins als 70 sense gaire esforç", va apuntar Mishchenko.

"La carretera que voreja l'oceà estava tranquil·la i deserta. De sobte, vaig veure un estruç blanc a la meva esquerra, que va saltar a la carretera i va començar a perseguir els meus amics", relata Mishchenko.

Qualsevol s'hauria espantat al trobar-se una au com aquesta trepitjant-li els talons, però el ciclista admet que, encara que al principi va tenir por, després va arribar a pensar que "cauria de la bici del riure". De fet, en el vídeo podem escoltar com es esclata en rialles en diverses ocasions.