El pilot xinès de Fórmula 3 Li Zhi Cong ha tornat a néixer després de protagonitzar un brutal accident al circuit austríac Red Bull Ring que l'ha deixat a l'hospital amb diverses fractures a les vèrtebres.

El succés va ocórrer després que el monoplaça de Li Zhi Cong s'estavellés contra l'aleró posterior del cotxe del pilot nord-americà Ryan Tveter, que havia patinat. Aquest va aconseguir sortir il·lès de l'accident.

Encara que ni Cong ni Tveter són novells en la categoria, la Fórmula 3 ha estat escenari aquesta temporada de molts incidents espectaculars i de gran magnitud que han desencadenat de nou el debat sobre l'edat mínima que haurien de tenir els pilots.

"La pressió sobre aquests nois joves és massa alta. No pot ser bo que hi hagi nois de 16 anys que disputin una carrera de Fórmula 3. Crec que hauria d'introduir-se una edat mínima. 18 anys per a la F3 i 20 per a la Fórmula 1" , ha expressat Toto Wolff, expilot i actual responsable de l'escuderia Mercedes de Fórmula 1.

Després de l'arribada de Max Verstappen a la Fórmula 1 la temporada passada als 17 anys d'edat, la FIA va establir una edat mínima de 18 per arribar a pilotar en aquesta categoria.