El vídeo d'una nena pentinant la seva gallina s'ha viralitzat. Té gairebé vuit milions de reproduccions a Facebook i el seu èxit resideix en la seva senzillesa: un gest infantil i tendre que ha commogut milers d'usuaris a les xarxes socials.

Es tracta d'una nena brasilera de cinc anys, que una tarda qualsevol es disposa a jugar amb la seva mascota, una gallina. El seu objectiu és mimar-la, pentinar-la, fer-li un canvi de look, de la mateixa manera que qualsevol nen faria amb una nina convencional.

El vídeo original va ser publicat per la propietària de la gallina, una dona de Sao Paulo, Flavia Leao, i mare de la petita. Flavia té a banda de la seva professió una granja d'animals, als quals assegura que tracta com a "fills", ja que els considera membres de la família.

Així doncs, no és estrany que la petita agafés la gallina per fer-li un canvi de look, després d'un dia de pluja. En el vídeo es veu com la nena raspalla les plomes de l'au perquè tal com li etziba: "ja t’has fet una bona dutxa sota la pluja".