L'actor nord-americà Michael Douglas ha revelat que el seu company de professió Van Kilmer, amb qui va compartir el rodatge de "Els dimonis de la nit" (1996), pateix càncer.

"Val era un noi magnífic que està bregant amb exactament el mateix que jo vaig tenir, i les coses no pinten gaire bé per a ell", va afirmar ahir a la nit durant un acte a Londres Douglas, que el 2010 va ser diagnosticat amb càncer de coll.

"Les meves oracions estan amb ell. Aquest és el motiu pel qual no heu sentit massa sobre Val últimament", ha afegit l'actor, que als 72 anys està considerant donar el salt a la televisió.

Kilmer, de 56, ha negat en els últims mesos que pateixi càncer, tot i els rumors que han aparegut en els mitjans de comunicació en aquest sentit.

L'estrella de "The Batman Forever" (1995) va admetre a l'abril a la seva pàgina de Facebook que li va ser detectat un tumor però va negar que es tractés de càncer.

"Gràcies (pel suport) però no tinc càncer. Vaig ser curat d'un tumor en qüestió de dies l'any passat. No us cregueu els rumors", va escriure llavors l'actor.

Al gener de 2015, el protagonista de "El Sant" (1997) havia negat que tingués "un tumor" o s'hagués sotmès a "qualsevol tipus d'operació".

"Vaig tenir una complicació per a la qual el millor era estar sota l'atenta mirada de la Unitat de Cures Intensives" de l'Hospital Universitari de Los Angeles, va explicar Kilmer.