La final de Copa de Portugal de futbol d'aquest diumenge ha servit d'aparador al món d'una de les virtuts més espectaculars dels drones.

La pilota utilitzada en el partit va ser lliurada a un dels àrbitres des del cel: un pilot de monopatí-dron va solcar els aires amb l'esfèric a les mans i va aterrar sobre la gespa per donar inici al partit.

Aquesta va ser una de les imatges d'una final que va vèncer el Benfica per 2-1 contra el Vitòria de Guimaraes. El pilot va mostrar una gran perícia manejant l'artefacte, que va volar diversos metres des d'un dels fons de l'Estadi Nacional do Jamor, sense importar-li la pluja que queia en aquells moments.

Molts van associar aquesta imatge amb la del Follet Verd, un dels grans enemics als quals s'enfronta Spiderman en els seus còmics, caracteritzat per utilitzar un monopatí volador. El pilot, de fet, va lluir una indumentària de color verd fosc que va acréixer les similituds amb l'enemic de l'Home Aranya.

Aquest espectacular vol va causar sensació entre els assistents al partit, els teleespectadors i les xarxes socials. Alguns, de fet, demanen ja que aquest curiós tràmit previ al xiulet inicial sigui obligatori.