Hi ha qui no segueix els esports. Ni la televisió. Ni el cine. I a més, li agrada exposar la seva mala baba a les xarxes socials. En aquesta ocasió, però, n'hi ha uns quants que han quedat retratats. Això és el què ha passat a un grup d'internautes italians que, després de veure una foto a Twitter en què es veien dues persones de color assegudes en un banc de la ciutat de Forte dei Marmi envoltats per bosses de botigues de roba de marca han volgut aprofitar l'ocasió per llançar missatges contra els refugiats. El 'però' de la qüestió és que els dos protagonistes de la imatge eren l'actor Samuel L. Jackson i l'exjugador de l'NBA Magi Johnson.

Tot l'enrenou va començar quan Johnson va publicar la imatge amb el missatge «Sam i jo disfrutant en un banc ahir a Forte dei Marmi, Itàlia. Els fans han començat a fer cua per fer-se fotos amb nosaltres».

Seguidament, un còmic italià, Luca Bottura, va crear un mem en to de burla en el qual es pot llegir: «Els recursos de Bodrini [presidenta de la cambra dels diputats] a Forte de Marmi permeten comprar a Prada amb els nostres 35 euros. Comparteix si estàs indignat» en referència a l'ajut que reben els refugiats per part del govern italià.

Sorprenentment, van ser molts els usuaris que no van entendre la broma ni el seu to irònic i, sense reconèixer l'actor i l'estrella de bàsquet, els van criticar.