Ryanair ha iniciat avui una promoció d'hivern amb vols des de 9,99 euros a més de 100 rutes al Regne Unit, incloses diverses des d'Espanya, per viatjar entre novembre i gener, ha informat avui l'aerolínia de baix cost irlandesa en un comunicat.

A Espanya, la promoció inclou rutes a aeroports com els de Glasgow, Newcastle o el londinenc de Stansted des de ciutats com Barcelona, Reus, Madrid, València o Castelló.

Les tarifes promocionals estan disponibles per reservar fins a la mitjanit del dilluns, 28 d'agost, i només es poden trobar a la pàgina web de la companyia.

D'altra banda, l'aerolínia ha anunciat que busca personal per cobrir "centenars de places" per recolzar el continu augment de nombre de passatgers i l'ampliació del seu servei de vols de connexió, amb més de 50 rutes des de Milà Bèrgam i 10 des de Roma Fiumicino, producte que preveu implementar en més aeroports a través de la seva xarxa per a finals d'aquest any.

Crewlink, soci oficial per a la selecció i formació de tripulants de cabina de Ryanair, té previst celebrar diverses jornades d'avaluació de personal a Espanya entre el pròxim 1 de setembre i el 10 d'octubre a Alacant, Barcelona, Granada, Palma de Mallorca, València, Madrid, Múrcia, Màlaga i Sevilla.