Agents de la Guàrdia Civil han detingut un home per conduir a 200 quilòmetres per hora en una carretera madrilenya limitada a 100 gràcies a un vídeo que va ser pujat a una de les xarxes socials més utilitzades, segons ha informat la Comandància de Madrid en una nota de premsa.

Tot va començar quan el Grup d'Investigació i Anàlisi (G.I.A.T.) del Sector de Trànsit de Navarra va comprovar, en observar el vídeo, com el presumpte delinqüent conduïa a gran velocitat (200 km/h en una via limitada a 100 km/h). Durant l'enregistrament, a més, va realitzar diversos avançaments en una carretera molt perillosa. Tot això estava sent gravat per l'acompanyant.

Després de comprovar que el delicte succeïa en una carretera de la Comunitat de Madrid es van traspassar les investigacions a aquesta Comandància, on components del G.I.A.T. del Sector de Madrid, van constatar que els fets es van produir el passat 15 de maig, a la carretera autonòmica M-220 que discorre entre l'A-3 i la M-300 del terme municipal de Campo Real.

Seguidament, van investigar el conductor del turisme com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària, aportant el vídeo de l'enregistrament com a prova. De tot el que s'ha exposat, van efectuar les corresponent diligències policials seguides pel Jutjat d'Instrucció número 1 dels d'Arganda del Rey.