Els escàndols d'abusos sexuals a Hollywood semblen no tenir fi. Des que sortís a la llum la notícia de Harvey Weinstein, han estat molts els actors que han estat en el focus mediàtic per la seva implicació en aquest tipus de casos.

L'última ha estat Demi Moore. En les últimes hores l'actriu ha estat durament criticada després que hagin tornat a veure la llum unes imatges en què apareix besant a un jove de 15 anys en 1982.

En aquell temps l'actriu tenia 19 anys i treballava a Hospital General, sèrie en la qual també apareixia Philip Tanzini, el menor del vídeo.

A les imatges es poden veure diversos petons bastant explícits i moments en què Demi Moore declara el seu amor incondicional pel jove: "Estimo a en Philip i ell és l'únic que estimo, l'estimo moltíssim, és una de les meves persones favorites".

Tot i que les imatges es van publicar a Youtube el 2012, han estat ara quan s'han tornat virals arran dels escàndols d'abusos que sacsegen Hollywood. Demi Moore ha estat molt criticada per usuaris de les xarxes socials de tot el món.