Bethany Lynn Stephens, de 22 anys, va ser atacada fins a la mort pels seus gossos en el que el xèrif del comtat de Goochland, als Estats Units, va descriure com una escena «esgarrifós».

El cos de Bethany va ser descobert pel propi pare de la víctima al voltant de les vuit de la tarda del dijous en una zona boscosa. "El seu cos estava custodiat de dos gossos pitbull molt grans" que no deixaven que ningú s'acostés, va explicar el xèrif James L. Agnew durant una conferència de premsa el divendres, segons informa el Richmond Times-Dispatch.

Informes inicials de l'oficina del metge forense van indicar que la causa de la mort de Stephens era "consistent amb ser atacada pels gossos". Tenia ferides defensives a les mans i braços, i semblava que estava viva quan els animals la van ferir.

"La primera lesió traumàtica va ser en la seva gola i cara", va explicar el xèrif, llegint els resultats inicials de l'autòpsia. "Sembla que la van fer caure a terra, va perdre el coneixement, i els gossos la van atacar fins a matar-la. En els meus gairebé 40 anys en el compliment de la llei, mai havia vist res com això", va dir. "Espero no tornar a veure una cosa així".

Segons han explicat les autoritats, van necessitar hores per controlar els gossos, que van estimar que pesaven tant com Stephens. Es va sol·licitar assistència de control d'animals i els van subministrar tranquil·litzants.

Els gossos estan confinats a les dependències de control d'animals del comtat i s'investiga si havien estat ensinistrats per a barallar. S'espera que siguin sacrificats.