23 de gener de 2018
23.01.2018

Alerta: Perill d'ofegament en un sac de dormir infantil de Decathlon

La marca admet devolucions a les seves botigues, però si es conserva l'article aconsella suprimir el cordó

24.01.2018 | 07:07

Decathlon ha llançat una alerta de seguretat sobre un sac de domir infantil, concretament el corresponent al model Forclaz 10º Junior de la marca Quechua.

La marca avisa que han detectat que el cordó de la caputxa del sac podria embolicar-se al voltant del coll del nen i causar un accident.

"En el marc dels nostres procediments de seguretat, i estant sempre a l'escolta dels nostres clients, els equips de la marca QUECHUA han constatat que el producte no registra el nivell de seguretat desitjat. Hem detectat que, en uns pocs casos, el cordó de la caputxa del sac de dormir podria embolicar-se al voltant del coll del nen, podent causar un accident", assegura l'avís.

Aquests sacs de dormir infantils es van comercialitzar a partir de l'1 de gener del 2014. Decathlon ha posat en marxa un procediment per als clients afectats per tal que puguin retornar el producte en una de les seves botigues i demanar la devolució del seu import o bé suprimir el cordó, fent-ho ells mateixos seguint les instruccions d'un vídeo o portant el sac de dormir a qualsevol dels seus establiments.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema