Agents de la Policia Local de Sevilla, adscrits a la Delegació de Seguretat, Mobilitat i Festes Majors de l'Ajuntament sevillà, van posar la setmana passada a disposició judicial a un total de cinc persones, ocupants de dos vehicles, com a presumptes autors del robatori de 4.000 quilos de taronges en una nau de la localitat sevillana de Carmona.

Els fets es van produir quan una patrulla de la Policia Local circulava per la carretera de Torreblanca-Mairena de l'Alcor i els agents van observar a tres vehicles que circulaven molt junts en línia. Segons ha informat l'Ajuntament de Sevilla, en veure la patrulla, els vehicles van realitzar una "brusca" maniobra, el que va aixecar les sospites dels agents, que van començar una persecució per un camí, aconseguint poc després atrapar a dos dels cotxes .

Un dels vehicles era una furgoneta en què viatjava un matrimoni amb el seu fill major d'edat. El segon era un turisme en què viatjaven dos germans.

Després de realitzar els agents de la Policia Local una inspecció, van comprovar que els dos vehicles estaven carregats d'una gran quantitat de taronges, envasades en sacs o a granel però sense etiquetar ni presentar cap factura, de manera que van sospitar de la seva procedència il·lícita.

Cap dels ocupants dels vehicles van aportar dades sobre la procedència de les taronges, argumentant que "venien de molt lluny i les havien anat recollint del terra". Així, els agents van procedir a intervenir les taronges així com els vehicles, alhora que van informar als cinc denunciats de la posada en coneixement del jutge de tot el succeït.

Posteriorment, van realitzar una recerca per la zona localitzant el tercer vehicle sense els seus ocupants que, igualment, anava carregat de taronges. Després de diverses gestions, la Policia Local de Sevilla va tenir coneixement que en una nau de la localitat de Carmona s'havia denunciat el robatori unes hores abans a la Guàrdia Civil d'una gran quantitat de taronges, de manera que la investigació continua oberta.