"Les altres notes d'Elena", es pot llegir a la fotografia que un professor de Sevilla va penjar aquest passat cap de setmana, el primer de les vacances de la Setmana Santa escolar, a Twitter. "Excel·lent en ser una nena feliç", "Excel·lent en ser generosa i bona companya", "Excel·lent en jugar i riure amb els seus companys", es pot llegir a continuació en una llista de ítems avaluats que el seu professor va considerar important notificar també als seus pares.

Ramón Rodríguez és mestre d'una escola de Sevilla i dóna classes a nens i nenes de 9 anys. Per a aquest docent, les notes de la segona avaluació del curs són importants, però "les altres notes" són "les més importants".

El tuit va ser publicat el 24 de març i des de llavors acumula més de 3.500 retuits i més de 8.500 'm'agrada'. Entre els comentaris, desenes de persones li han fet saber el seu gust i el seu suport a la iniciativa.

"Crec que, més enllà del que és bonic, és una gran informació per als seus papis que poques vegades tenen entre mans", va escriure el professor en un dels comentaris que va rebre. "Intento personalitzar-les perquè cadascú tingui les seves "altres notes "el més fidel a la realitat possibles", ha matisat.

"Però hi haurà suspensos, o no?", Va preguntar una altra usuària, al que Ramon va respondre: "Intento buscar sempre allò en el que treuen 'grans notes', sempre positiu, com diria aquell ...". "M'agrada que tots treguin excel·lent, que sigui un elogi per a ells, així que busco allò en el que destaquin i el que se'ls doni molt bé. Aspectes que encara han de millorar m'agrada parlar-ho amb ells i les seves famílies personalment", va explicar amb més detall en un altre missatge.

El docent es va veure aclaparat amb la repercussió que havia tingut el seu tuit i acte seguit va comentar: "Si serveix per donar llum i connectar persones que lluiten cada dia per una millor educació, ¡doncs més feliç encara!".