03 de maig de 2018
03.05.2018

Un jove gairebé mor per mossegar-se les ungles

Va contreure una infecció després d'arrencar-se la pell que les envolta

03.05.2018 | 21:25
Mossegar-se les ungles és un hàbit nerviós molt estès.

Luke Hanoman, un jove britànic, ha passat quatre dies en observació en un hospital de Southport (Anglaterra) després de contraure una infecció per menjar-se les ungles que va estar a punt de causar-li la mort. Segons informa el 'Daily Mirror', els metges li van comunicar a Hanoman que "tenia sort d'estar viu".

Aquest operador de magatzem, amb l'hàbit de mossegar-se les ungles, es va arrencar part de la pell que les envolta. "Em va doldre una mica, però no vaig pensar més en això". Dies després, va començar a patir "suors fredes i tremolors". Va pensar que era una grip, per la qual cosa va guardar repòs. L'endemà, la seva mare el va visitar i va descobrir que seguia molt malalt.

Ràpidament, va ser traslladat a un hospital, on els metges van detectar que estava patint una sèpsia, un problema que es desenvolupa després d'una infecció i que activa tot el sistema immunològic del cos. El subministrament de sang als òrgans es redueix, cosa que pot portar el pacient a patir una insuficiència orgànica múltiple.

Hanoman es recupera ara de la seva malaltia. "Els metges em van dir que tenia sort, que vaig ser a prop del xoc sèptic", va afegir.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook