Timothy Hill mai s'imaginava que una simple «botifarra» li costaria ni més ni menys que vuit mesos de presó i la retirada del carnet de conduir durant un any.

Aquest home de 67 anys i veí de North Yorkshire, Regne Unit, sembla que estava fart d'un radar làser situat a la carretera A19, a prop de Easingwold. I és que durant diversos dies les càmeres van gravar a Timothy fent una «botifarra» a la càmera a bord d'un Range Rover.

Els policies van sentir curiositat pels gestos de l'home i van decidir investigar les imatges més a fons. Va ser llavors quan van descobrir que el radar no va poder captar la velocitat del cotxe de Hill perquè portava un inhibidor.

Un cop posat en alerta, l'home va desmuntar l'inhibidor i es va desfer d'ell llançant-ho a un riu. Però després que els agents el detinguessin i una visita al jutge, Timothy es va declarar culpable.

La policia de North Yorkshire espera que la sentència sigui exemplaritzant i va publicar la mateixa al costat d'un missatge a Twitter que deia: "si algú vol cridar la nostra atenció, gesticular repetides vegades amb el dit del mig davant els radars mòbils de les furgonetes i conduint un vehicle fàcilment reconeixible i equipat amb un inhibdor de radar és una excel·lent manera ".