El passat 20 d'octubre una cambrera del restaurant Sup Dogs de Greenville (Carolina del Nord, Estats Units) es va trobar amb una situació inesperada. La jove va servir dos gots d'aigua a un home que estava mirant la carta i en tornar per prendre la comanda va rebre 10.000 dòlars en efectiu.

El jove havia abandonat la taula deixant escrit el missatge "gràcies per aquesta aigua deliciosa" en un tovalló. Alaina Custer, l'agraciada amb la propina, ha explicat a News & Observer que després de preguntar a la resta de clients, van descobrir que es tractava del 'youtuber' MrBeast.

Precisament aquest últim, que té prop de nou milions de subscriptors al seu canal, va publicar amb anterioritat vídeos en què dóna grans regals a persones poc confiades. No en va, el 2017 va donar també 10.000 dòlars, en aquell cas a un repartidor de pizza.

News & Observer informa a més que la reacció de Custer a veure els diners va ser gravada en vídeo, de manera que Mr. Beast no trigarà a pujar-lo al seu canal de YouTube. De fet, aquest va tornar al restaurant per assegurar-li a la noia que la propina era verídica.