19 de febrer de 2019
19.02.2019
Diari de Girona

Ets capaç de trobar el mussol en aquesta imatge?

Molts usuaris pensen que és impossible d'identificar per la seva excel·lent capacitat de camuflatge

19.02.2019 | 21:39
Ets capaç de trobar el mussol en aquesta imatge?

La fotografia d'un mussol camuflat en un arbre s'ha fet viral a les xarxes socials a manera de repte visual. El repte consisteix precisament en intentar localitzar el mussol en el que a simple vista sembla un tronc d'arbre.  L'excel·lent capacitat de camuflatge de l'animal és el que podia fer pensar a molts usuaris que era literalment "impossible de trobar".
L'artífex d'aquesta fotografia es diu Paul Beech, carter i fotògraf aficionat britànic, de 55 anys. Era l'estiu de l'any passat quan Paul va publicar el seu material fotogràfic a prop de casa seva a Macclesfield, una localitat del centre d'Anglaterra, i va tenir l'oportunitat de retratar un esmunyedís exemplar de mussol posat en un arbre.

A l'home li va costar esforç i temps immortalitzar l'animal, precisament per la seva capacitat de camuflatge. Cada vegada que Beech desviava la mirada, l'animal ja s'havia mogut de lloc i calia tornar a localitzar-lo i començar de nou.

Finament ho va aconseguir i la fotografia es va compartir a les xarxes socials recentment, on els usuaris l'han viralitzat a manera de desafiament visual. Una cosa que el mateix Paul Beech mai va imaginar que podria passar. Un usuari, finalment, va resoldre aquest repte visual.Compartir a Twitter
Compartir a Facebook